II Trobada de Poesia i Terrissa

TERRISSA J.CORTIELLA

El proper 11 de juny, a les 19’30 h, a l’obrador de terrissa (C. La Creu n.70 de la Galera) de Joan Cortiella, únic terrisser en actiu a la Galera i a la comarca del Montsià, tindrà lloc la II Trobada de poesia i terrissa, organitzada per l’editorial: Godall edicions i el Mestre terrisser Joan Cortiella amb la cololaboració de l’Ajuntament de la Galera..

Godall Edicions és una empresa creada l’any 2011, que té per objecte, “publicar els llibres que ens agradaria llegir i que no trobem al mercat. El nom de Godall és el d’una població del Montsià a la qual estem emocionalment lligats. El nostre emblema és una olivera, arbre milolenari que creix amb paciència i tossuderia a les terres que envolten la població i del qual, després d’una acurada elaboració, s’obté un oli de molta qualitat. Així, a Godall Edicions anem a poc a poc perquè creiem en les virtuts de la feina artesanal. El 2014 vam inaugurar un segell de poesia anomenat “Cadup”. (Informació extreta del web de Godall edicions)

Sota el lema “Més llibres, més lliures” Godall edicions va fent-se camí en aquest món tan complex, i, alhora apassionant que és la literatura.
Tenint en compte l’èxit de públic que va tenir la I Trobada l’any 2015, l’editorial s’ha animat a organitzar aquesta segona esperant que tingui la mateixa acceptació.

En el marc incomparable de l’obrador del terrisser Joan Cortiella, espai on s’hi està treballant de manera ininterrompuda des del segle XVIII, que conserva l’antic forn de llenya, i, on sembla que el temps transcorre més espai, i, en aquesta ocasió ben a la vora d’aquest forn, els poetes: Maria Dolors Coll (Almenar), Cèlia Nolla (Sabadell), Susanna Sebastià (Castelló), Christelle Enguix (Gandia) Rafael Haro (Amposta) i Joan Todó (la Sènia) ens delectaran amb la lectura i interpretació de diverses poesies amenitzat pel so del torn del Mestre Artesà Terrisser Joan Cortiella, que per a l’ocasió elaborarà cadups i altres peces de terrissa.

2a trobada de poesia i terrissa