I Trobada de Poesia i Terrissa. El dia 9 de maig de 2015 al nostre obrador terrisser

I Trobada de poesia i terrissa, organitzada per l’editorial: Godall edicions

 

El proper 9 de maig, a les 18’00 h, a l’obrador de terrissa (C. La Creu n.70 de la Galera) de Joan Cortiella, únic terrisser en actiu a la Galera i a la comarca del Montsià, tindrà lloc la I Trobada de poesia i terrissa, organitzada per l’editorial: Godall edicions amb la col.laboració de l’Ajuntament de la Galera.

Godall Edicions és una empresa creada l’any 2011, que té per objecte, “publicar els llibres que ens agradaria llegir i que no trobem al mercat. El nom de Godall és el d’una població del Montsià a la qual estem emocionalment lligats. El nostre emblema és una olivera, arbre mil.lenari que creix amb paciència i tossuderia a les terres que envolten la població i del qual, després d’una acurada elaboració, s’obté un oli de molta qualitat. Així, a Godall Edicions anem a poc a poc perquè creiem en les virtuts de la feina artesanal. El 2014 vam inaugurar un segell de poesia anomenat “Cadup”. (Informació extreta del web de Godall edicions)

Sota el lema “Més llibres, més lliures” Godall edicions va fent-se camí en aquest món tan complex, i, alhora apassionant que és la literatura.

Pensant en apropar la poesia a tothom, un estil literari no tan reconegut com la prosa, i, també tenint en compte l’interès que tenen pel treball artesà, on les hores invertides no compten si no que el que compta és l’excel.lència, han volgut unir aquests dos elements: poesia i artesania, a través d’aquest esdeveniment.

I trobada de poesia i terrissa

Una resposta a «I Trobada de Poesia i Terrissa. El dia 9 de maig de 2015 al nostre obrador terrisser»

Els comentaris estan tancats.