Joan Cortiella Garcia – Mestre Artesà Terrissaire

A Joan Cortiella Garcia, li han concedit el Diploma de Mestre Artesà, màxima distinció que atorga el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a una persona artesana, a proposta d’Artesania Catalunya.

Ha obtingut aquest guardó, per la seva trajectòria professional acreditada, pel domini de la tècnica i perquè ve d’una nissaga de terrissers que està treballant d’una manera ininterrompuda des de fa tres-cents anys, mantenint viu l’ofici i exercint-lo amb excel•lència i qualitat, una bona prova n’és que el seu pare, Joan Cortiella Martí, l’any 2002, també va rebre aquest guardó.

El dia 28 de novembre de 2011, va tenir lloc, a Barcelona, l’acte de lliurament del Diploma de Mestre Artesà, a l’Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya.

L’acte fou presidit pel President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró

El mestre artesà Joan Cortiella rebent el diploma de mestre artesà de la ma d'Artur Mas