Tallers express i familiars

Aquest passat diumenge 6 de juny vam donar per tancada una nova edició de <<circuits culturals>>, en concret tallers de torn a la nostra terrisseria i visites guiades comentades. Totes les participants van poder gaudir d’una hora o dues (depenent del grup i tipus de taller) provant de fer peces al torn, embrutant-se les mans de fang i escoltant les indicacions del mestre artesà. Els petits/es de casa també es van apuntar a l’experiència i van aconseguir elaborar bols, que utilitzaran per posar els cereals, un cop cuits, segons ens comentaven.

Amb el preu s’inclou un petit detall gentilesa de Terrissa J. Cortiella i la pastisseria Xocolat (Ulldecona) juntament amb la possibilitat d’endur-se les quatre peces cuites i una d’elles, a més, envernissada. Què més es pot demanar? Ja estem esperant la pròxima! Seguiu les notícies a les nostres xarxes socials i obtindreu informació dels propers cursos, en breu es penjaran. Aprofiteu ara que arriba l’estiu per passar un matí  o una tarda visitant l’obrador o simplement gaudir de la meravellosa acció de pastar fang.