PROPOSTES 2021

El pròxim any tindrà novetats, i és que no es podran fer activitats que se solien dur a terme a causa de les restriccions pel Covid-19. És per això que des de Terrisseria Cortiella hem engegat un projecte tenint en compte la dita: <<si Mahoma no va a la montanya, la montanya va a Mahoma>>..

Normalment a la temporada d’hivern oferiem demostració al torn a càrrec de l’únic terrisser en actiu a la comarca del Montsià i una visita guiada al Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera (Terracota). En l’actualitat, com hem d’evitar al màxim els desplaçaments i concentració massiva de persones, us proposem un projecte educatiu, cultural i novedós.

Es tracta d’una experiència que les escoles, instituts, qualsevol centre educatiu, pot contractar-la i es basa en: la posada en escena de com fer una peça de terrissa al torn (es traslladarà el material a l’aula on estiguin disposats els alumnes) , amb l’addició d’un dossier pedagògic en que es treballen conceptes bàsics d’atuells tradicionals, la història i en general es repassa el que han pogut aprendre durant la visita. Poden quedar-se amb el producte que més els agradi i, posteriorment, pintar-lo.

Si voleu més informació (tarifes, ofertes, etc) o esteu interessats , no dubteu en contactar amb nosaltres! Aprofitem per desitjar-vos una bona entrada d’any.